Bryllup i Bergen

Leter du etter bryllupslokaler i Bergen sentrum? Da finner du ikke bedre alternativ enn Finnegaardsstuene. Med sentral beliggenhet på bryggen kan du feire bryllupet ditt midt i hjertet av Bergen med kort avstand fra rådhuset og flere kirker. Ingenting er som er bryllupsfest på bryggen i Bergen. Kontakt oss i dag for å planlegge ditt bryllup!

Bryllupet ditt er en fantastisk dag som du vil huske resten av livet, og sammen med oss kan du skreddersy feiringen i intime, tradisjonelle bryllupslokaler som skaper den gode stemningen du ønsker å ha i et bryllup.

Bryllupslokalene har nok av plass til cirka 70 personer og gavebord. Vi kan være behjelpelige med prosjektor om det skal vises bilder eller video i bryllupstaler.

Hva ønsker brudeparet til bryllupsmiddagen?

Når du velger Finnegaardsstuene som bryllupslokaler får du muligheten til å skreddersy en meny sammen med kokkene våre slik at dere får en middag dere alle kan nyte. Det er også mulig å få maten servert fra biffrestauranten vår FG Restaurant eller meksikansk fra Casa Del Toro om dere ønsker det.

Bryllup med overnatting

Hva med å gjøre bryllupet ekstra spesielt med overnatting på hotellet? La bryllupsfesten vare uti de små timer og våkne frisk og rask etter en god natts søvn.  Da kan dere møte gjestene til frokost dagen etterpå og forlenge bryllupsfesten på bryggen i Bergen så mye som mulig.

Få den bryllupsfeiringen du drømmer om i Finnegaardsstuene!

Kontakt oss om din bryllupsfeiring i dag!

Ring oss på telefon:

55 30 48 00

Ja takk!

Kontakt oss vedr. selskapsarrangement

  • Kommentarer/type arrangement:

  • Meld meg på nyhetsbrev