Om Det Hanseatiske hotell

Et opphold på Det Hanseatiske Hotel er en annerledes opplevelse. Vi har lagt all vår erfaring, sjel og varme i å skape et høykvalitetshotell med beliggenhet på Bryggen i Bergen.hotell bergen Dette har vi kombinert med ekte norsk gjestfrihet. Hotellet har med sin plass i sentrum av historiske Bergen, en ideell plassering enten din reise er forretninger eller fornøyelse. Vi arrangerer alle typer sluttede selskaper også innen kurs og konferanse.

Det Hanseatiske Hotel er ikke et ”vanlig” hotell. Hotellet er bygget på historisk grunn i det vel 300 år gamle handelshuset Finnegaarden på Bryggen, som står på UNESCO’s verdensarvliste. 

Hvert rom er unikt!

hotellrom bergen bryggen

Vi har 37 særegne dobbeltrom med eksklusive møbler og unike bad, her er det skapt en innredning som fører tankene tilbake til den gang Bryggen var Hanseatenes havn. Les mer om våre hotellrom her.

Det Hanseatiske Hotel er stedet for deg som ønsker noe mer enn det vanlige A4 hotellet.

Som byens mest spesielle hotell, er vi opptatt av at oppholdet skal bli en positiv opplevelse for våre gjester, og tilbyr deilige matopplevelser for enhver smak i vår restauranter. Vi har også en "chic" bar, samt gode konferansefasiliteter og gratis trådløst internett.

hotellvegg bergen bryggen seng

I kort avstand fra hotellet er det kjente Fisketorget, stedet for elskere av sjømat, Fløibanen og Hanseatisk museum som begge er attraktive turistmål. Det er også kort vei til både flybuss og togstasjon.

Vi ønsker gamle og nye gjester velkommen.

 • Standard Twin rom

  Vårt eneste rom som ikke kan gjøres om til dobbeltseng.

  Book rom
 • Standardrom

  7 intime rom i varierende størrelse, fra ca. 16 – 20 m2. Rommene har skrivebord, minibar og flatskjerm-tv. Innbydende baderom hvor to av rommene har både dusj og badekar, de resterende har dusj. To av rommene har de sjarmerende skråtakene. Parkett eller teppe på gulvet.

  Book rom
 • Deluxe rom

  Vi har 19 deluxerom, våre mest populære rom, fra ca. 22 m2 til 29 m2. Rommene har flotte bad hvor de fleste har badekar med løveføtter i tillegg til separat dusj. Flere av rommene har både sittegruppe og skrivebord, og parkett eller teppe på gulvet. Fire av våre deluxe rom har de sjarmerende skråtakene.Parkett eller teppe på gulvet.

  Book rom
 • Junior suite

  Våre 6 juniorsuiter er ca. 30m2 til 39 m2, med stort skrivebord og sittegruppe med sofa, bord og stoler. Komfortable bad med badekar og separat dusj. To av våre juniorsuiter har de sjarmerende skråtakene. Parkett eller teppe på gulvet.

  Book rom
 • Suite

  Vi har 4 suiter, fra ca. 40 m2 til 50 m2. Alle suitene har 46 tommers flatskjerm, store komfortable bad med både dusj og badekar, stort skrivebord og salongbord med stoler og sofa. Kun èn av suitene har det sjarmerende skråtaket. Parkett eller teppe på gulvet

  Book rom