Hotellrom

Alle våre rom er røykfrie, har gratis trådløst internett tilgang, minibar, kaffekoker, telefon og safe. Design og størrelsene er alle forskjellige og vi har bevart de gamle tømmerveggene på en best mulig måte. Alle rommene er dobbeltrom og de fleste rommene har både dusj og badekar. Vi har rom både mot gaten og bakgården.
Les mer om vårt hotell her.

 • Standard Twin rom

  Vårt eneste rom som ikke kan gjøres om til dobbeltseng.

  Book rom
 • Standardrom

  7 intime rom i varierende størrelse, fra ca. 16 – 20 m2. Rommene har skrivebord, minibar og flatskjerm-tv. Innbydende baderom hvor to av rommene har både dusj og badekar, de resterende har dusj. To av rommene har de sjarmerende skråtakene. Parkett eller teppe på gulvet.

  Book rom
 • Deluxe rom

  Vi har 19 deluxerom, våre mest populære rom, fra ca. 22 m2 til 29 m2. Rommene har flotte bad hvor de fleste har badekar med løveføtter i tillegg til separat dusj. Flere av rommene har både sittegruppe og skrivebord, og parkett eller teppe på gulvet. Fire av våre deluxe rom har de sjarmerende skråtakene.Parkett eller teppe på gulvet.

  Book rom
 • Junior suite

  Våre 6 juniorsuiter er ca. 30m2 til 39 m2, med stort skrivebord og sittegruppe med sofa, bord og stoler. Komfortable bad med badekar og separat dusj. To av våre juniorsuiter har de sjarmerende skråtakene. Parkett eller teppe på gulvet.

  Book rom
 • Suite

  Vi har 4 suiter, fra ca. 40 m2 til 50 m2. Alle suitene har 46 tommers flatskjerm, store komfortable bad med både dusj og badekar, stort skrivebord og salongbord med stoler og sofa. Kun èn av suitene har det sjarmerende skråtaket. Parkett eller teppe på gulvet

  Book rom