Konferanselokaler – for kurs og konferanser på Bryggen i Bergen

Vi tilbyr deg innbydende og sjarmerende kurs- og konferanselokaler på Bryggen, i hjertet av Bergen. Med historisk sus i veggene, tilgang på moderne utstyr for kurs, møte eller konferanse og med lunsj eller middag i en av våre ansette restauranter eller selskapslokaler, så ligger forholdene vel til rette for et vellykket arrangement.

Det Hanseatiske Hotell med våre konferanselokaler er lokalisert i det vel 300 år gamle handelshuset Finnegaarden på Bryggen i Bergen, nedtegnet på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Omgivelsene gjør hotellet til et egnet sted for å kombinere møter og konferanser med sosialt samvær og kulturelle aktiviteter.

Møteromskapasitet og fasiliteter

Våre konferanselokaler eller «stuer» har romslig kapasitet til 20 – 40 personer, noe avhengig av om vi tilrettelegger som møtelokale eller med klasseromsoppsett som konferanse- eller kurslokale :

Stue1 : 1 - 20 personer
Stue2:  1 - 30 personer
Stue 3:  1 - 30 personer

Hotellets moderne møteroms fasiliteter er også skreddersydd for ledermøter, styremøter og andre arrangement. Rommene har god ventilasjon.

Bestill våre konferansepakker med alt inkludert – priser fra kr. 300 per pers.

Vi tilbyr 4 ulike dagpakker, der du som arrangør betaler en pakkepris per person, med forfriskninger og måltider inkludert.

Les om våre konferansepakker her.

Bestill ditt konferanselokale i dag! Benytt skjema til høyre eller ring oss på telefon 55 30 48 00

Vi har avtale med Escape Bryggen, som beskrives som den perfekte aktivitet for din bedrift, om en pris på 299,- per person. 

Ring oss på telefon:

55 30 48 00

Ja takk!

Send meg tilbud på kurs-/konferansepakke

  • Ønsker flg. inkludert i tilbud:
  • Lunsj
    Middag
    Overnatting
  • Kommentarer:

  • Meld meg på nyhetsbrev