Konferanselokaler – for kurs og konferanser på Bryggen i Bergen

Vi tilbyr deg innbydende og sjarmerende kurs- og konferanselokaler på Bryggen, i hjertet av Bergen. Med historisk sus i veggene, tilgang på moderne utstyr for kurs, møte eller konferanse og med lunsj eller middag i en av våre ansette restauranter eller selskapslokaler, så ligger forholdene vel til rette for et vellykket arrangement.

Det Hanseatiske Hotell med våre konferanselokaler er lokalisert i det vel 300 år gamle handelshuset Finnegaarden på Bryggen i Bergen, nedtegnet på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Omgivelsene gjør hotellet til et egnet sted for å kombinere møter og konferanser med sosialt samvær og kulturelle aktiviteter.

Møteromskapasitet og fasiliteter

Våre konferanselokaler eller «stuer» har romslig kapasitet til 20 – 40 personer, noe avhengig av om vi tilrettelegger som møtelokale eller med klasseromsoppsett som konferanse- eller kurslokale :

Stue1 : 1 - 20 personer
Stue2:  1 - 30 personer
Stue 3:  1 - 30 personer

Hotellets moderne møteroms fasiliteter er også skreddersydd for ledermøter, styremøter og andre arrangement. Rommene har god ventilasjon.

Bestill våre konferansepakker med alt inkludert – priser fra kr. 300 per pers.

Vi tilbyr 4 ulike dagpakker, der du som arrangør betaler en pakkepris per person, med forfriskninger og måltider inkludert.

Les om våre konferansepakker her.

Bestill ditt konferanselokale i dag! Benytt skjema til høyre eller ring oss på telefon 55 30 48 00

Ring oss på telefon:

55 30 48 00

Ja takk!

Send meg tilbud på kurs-/konferansepakke

  • Ønsker flg. inkludert i tilbud:
  • Lunsj
    Middag
    Overnatting
  • Kommentarer:

  • Meld meg på nyhetsbrev