Konfirmasjon i Bergen

Leter du etter konfirmasjonslokaler i Bergen sentrum? Da finner du ikke bedre alternativ enn Finnegaardsstuene som ligger sentralt på bryggen i Bergen. Kontakt oss i dag for å planlegge din konfirmasjonsfeiring!

Konfirmasjonen er en uforglemmelig dag i livet, og den blir husket enda lengre når du kan skreddersy feiringen i intime, historiske lokaler lett tilgjengelig i Bergen sentrum. Lokalene har god plass til 70 personer. Vi setter opp gavebord og er behjelpelige med prosjektor om det skal vises bilder eller video i taler.

Hva ønsker konfirmanten til middag?

Når du velger Finnegaardsstuene som konfirmasjonslokaler får du ikke bare muligheten til å skreddersy en meny sammen med kokkene våre. Det er også mulig å få maten servert fra en av våre restauranter. Kanskje det frister med biff fra FG Restaurant eller meksikanske retter fra Casa Del Toro?

Konfirmasjon med overnatting

Ønsker dere å gjøre konfirmasjonen ekstra spesiell, er det også mulig å overnatte på hotellet i forbindelse med konfirmasjonen. Hold festen gående så lenge dere orker og våkne opp friske og uthvilte med ikoniske bryggen i Bergen som nærmeste nabo.

Du konfirmerer deg bare én gang i livet, gjør dagen spesiell!

Kontakt oss om din konfirmasjonsfeiring i dag!

Ring oss på telefon:

55 30 48 00

Ja takk!

Kontakt oss vedr. selskapsarrangement

  • Kommentarer/type arrangement:

  • Meld meg på nyhetsbrev