Selskapslokaler i Bergen sentrum

I den ene enden av bryggen i Bergen finner du Finnegaarden, historisk lokaler i hjertet av Bergen sentrum som er perfekt til alle typer selskap. Ønsker du intime lokaler i kjente Finnegaardsstuene, eller er stemningen på FG Restaurant & Bar eller Casa del Toro mer din type selskap? Kontakt oss i dag for å sikre deg selskapslokaler!

Hvorfor er Finnegaarden perfekt for ditt selskap?

Det kan være mange grunner til at du leter etter selskapslokaler i Bergen sentrum. Med Finnegaarden får du sentral beliggenhet til alt av Bergens underholdning og transport. Samtidig skaper selskapslokalene den gode, varme stemningen som bare tradisjonelle, bergenske hus kan.

Om det er julebord, konfirmasjon- eller bryllupsfeiring som står på planen, så vil du få historisk stemning i de intime selskapslokalene Finnegaardsstuene.

Det er også mulig å leie hele, eller deler av, FG Restaurant & Bar og Casa Del Toro. Disse lokalene er perfekte for jubileum, sosialt med jobben, bursdager eller andre private arrangementer

Hvor store er selskapslokalene?

Vi hjelper deg med å skreddersy arrangementet ditt slik du ønsker å ha det og vi er behjelpelige med prosjektor om det skal vises presentasjoner, bilder og video som julebordsunderholdning eller som del av bryllupstaler.

Kapasitet Finnegaardsstuene:
Stue 1: 8 - 30 personer
Stue 2: 8 - 50 personer
Stue 3: 8 - 50 personer

Stue 2 og 3 er to rom ved siden av hverandre med 2 vinduer og en dør imellom og rommer totalt inntil 100 personer.

Hovedrestauranten til FG Restaurant & Bar har en kapasitet på inntil 90 personer.

Casa del Toro har plass til 45 personer i hovedrestauranten og inntil 25 personer i "glasshuset".

Hva vil dere ha på selskapsmenyen?

Når du velger Finnegaarden som selskapslokale får du muligheten til å lage menyen slik du vil ha den sammen med kokkene våre. På den måten får dere en middag som passer deres arrangement og smaksløker. Finnegaardsstuene, FG Restaurant & Bar og Casa Del Toro har alle egne kjøkken, men det er ikke noe problem å servere akkurat den maten du ønsker i hvilket som helst selskapslokale.

Selskap med overnattingsmuligheter

Uansett om du inviterer til julebord eller skal feire bryllup, så kan du gjøre opplevelsen ekstra spesiell med overnatting på hotellet. La selskapet vare uti de små timer, og våkne frisk og rask etter én god natts søvn. En uforglemmelig opplevelse!

Få det selskapet du ønsker med Finnegaarden!

Kontakt oss om selskapet ditt i dag!

Ring oss på telefon:

55 30 48 00

Ja takk!

Kontakt oss vedr. selskapsarrangement

  • Kommentarer/type arrangement:

  • Meld meg på nyhetsbrev