A la carte julemeny 2022
A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, i perioden 18. november til og med 17. desember.
Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, re4 og 5-retters menyer.
FORRETTER
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing (fisk, selleri, sennep)* kr. 159,- Pannestekte amskjell med selleripuré og beurre blanc saus (skalldyr, melk, selleri)* kr. 169,- Kremet jordskokksuppe med trøffelolje (melk, sulfitt)* vegetar kr. 159,- Tempura scampi med søt soya- og chilidipp (hvete, soya, skalldyr, sesam, egg)* kr. 159,- FG’s Cæsarsalat med krutonger, bacon og parmesan m/ kylling (hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)* kr. 179,- vegetar uten kylling kr. 159,- *Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. HOVEDRETTER Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett (Melk, fisk)* kr. 399,- Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnekjøtt fett (Melk)* kr. 399,- Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (egg ,selleri, sulfitt, melk)* kr. 399,- Entrecôte fra TT Meat, det mest marmorerte kjøttet i Norge. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (egg, selleri, sulfitt, melk)* kr. 399,- Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette (fisk, sulfitt, melk, soya)* kr. 349,- Risotto Milanese med parmesan, safran og brokkolini (melk)* vegetar kr. 259,- Original «Fish’n Chips» med salat og tartarsaus (hvete, bygg, fisk, egg)* kr. 259,- FG’s Cæsarsalat med krutonger, bacon og parmesan kr. 199,- (vegetar uten kylling) m/ kylling kr. 249,- (hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)* FG’s burger med syltet løk, tomat, sylteagurk, cheddar og vår egen dressing (melk, egg, sesam, hvete)* kr. 249,- Burger serveres med pommes frites. Søtpotet kr. 20,- ekstra. Pommes frites med parmesan og hvitløk kr. 20,- ekstra. Vi tilbyr glutenfritt hamburgerbrød. Ønsker du sterkere burger? Spør vår servitør. Kr. 10,- ekstra. *Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. BARNEMENY (gjelder barn til og med 13 år) Grillet kyllingbryst med grønnsaker og urtepoteter (melk) kr. 149,- Original «Fish’n Chips» (hvete, bygg, fisk)* kr. 149,- *Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. DESSERTER Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney (melk, hvete, hasselnøtter)* kr. 159,- Tradisjonell riskrem (melk, mandel)* kr. 139,- Sjokoladefondant med vaniljeis (hvete, melk, egg, hasselnøtter)* kr. 139,- Crème Brûlee (egg, melk)* kr. 139,- Key lime pie (egg, melk, hvete)* kr. 139,- *Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. * A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, i perioden 18. november til og med 17. desember. Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7- retters menyer. ** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad *** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny |