A la carte julemeny 2020
FORRETTER
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing (Fisk, selleri, sennep)* kr. 149,- Svineribbe med kålrot og syltet sopp (Egg, soya, sesam, fisk, sennep, sulfitt)* kr. 139,- Kremet gresskarsuppe med chèvre (Melk, selleri)* kr. 139,- Bolinhos med kålsalat og aioli (Hvete, melk, egg, fisk)* kr. 139,- Tempura scampi med søt soya- og chilidipp (Hvete, soya, skalldyr, egg, sesam)* kr. 139,- *Vi opplyser kun om allergener som er påkrevd av Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. HOVEDRETTER Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett (Melk, fisk)* kr. 389,- Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnekjøtt fett (Melk)* kr. 389,- Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (Selleri, sulfitt) kr. 359,- Louisiana krydret entrecôte. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (Selleri, sulfitt)* kr. 329,- Kalv fra Jæren med perlebygg risotto, gremolata, sopp og pak choi (Soya, melk, selleri, bygg, sulfitt)* kr. 299,- Dagens fangst med sesongens tilbehør og beurre noisette saus (Fisk, melk)* kr. 299,- *Vi opplyser kun om allergener som er påkrevd av Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. BARNEMENY Grillet kyllingbryst med grønnsaker og urtepoteter (Melk, sesam) kr. 139,- *Vi opplyser kun om allergener som er påkrevd av Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. DESSERTER Tradisjonell riskrem (Melk, mandel)* kr. 129,- Sjokoladefondant med vaniljeis (Melk, egg, hasselnøtt, hvete)* kr. 129,- Crème brûlee (Egg, melk)* kr. 129,- Eple smuldrekake med vaniljeis og lune bær (Hvete, valnøtt, mandel, egg, melk)* kr. 129,- Multeparfait og krumkake (Melk, egg, hvete)* kr. 129,- *Vi opplyser kun om allergener som er påkrevd av Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. * A la carte menyen gjelder under julebordsesongen i perioden 17.november til og med 19. desember ** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad *** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny |