A la carte julemeny 2024
A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra 12. november.
Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer.
FORRETTER
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing (fisk, selleri, sennep)* kr. 199,- Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré (skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk)* kr. 199,- Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano (melk, sulfitt)* vegetar kr. 179,- Tempura scampi med søt soya- og chili dip (hvete, skalldyr, sesam, egg, soya)* kr. 179,- Biff tartar av indrefillet av okse med eggeplomme og jalapeño mayo (sulfitt, egg, sennep)* 199,- *Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. HOVEDRETTER Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett (fisk, melk)* kr. 479,- Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnekjøtt fett (melk)* kr. 479,- Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (egg ,selleri, sulfitt, melk)* kr. 469,- Entrecôte av kalv. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (egg, selleri, sulfitt, melk)* kr. 469,- Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette (fisk, sulfitt, melk, soya)* kr. 439,- Risotto Milanese med parmesan og safran (melk)* vegetar kr. 279,- *Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. DESSERTER Tradisjonell riskrem (melk, mandel)* kr. 159,- Sjokoladefondant med vaniljeis (hvete, melk, egg, hasselnøtter)* kr. 159,- Crème Brûlee (egg, melk)* kr. 159,- Key lime pie (egg, melk, hvete)* kr. 159,- *Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. * A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra 17. november. Torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7- retters menyer. ** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad *** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny |