A la carte julemeny 2023
A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra 17. november.
Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer.
FORRETTER
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing (fisk, selleri, sennep)* kr. 189,- Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré (skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk)* kr. 189,- Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano (melk, sulfitt)* vegetar kr. 169,- Tempura scampi med søt soya- og chili dip (hvete, skalldyr, sesam, egg, soya)* kr. 169,- Cæsarsalat med kylling, krutonger, bacon og parmesan (hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)* vegetar uten kylling kr. 199,- *Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. HOVEDRETTER Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett (fisk, melk)* kr. 445,- Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnekjøtt fett (melk)* kr. 445,- Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (egg ,selleri, sulfitt, melk)* kr. 445,- Entrecôte fra TT Meat. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (egg, selleri, sulfitt, melk)* kr. 445,- Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette (fisk, sulfitt, melk, soya)* kr. 399,- Risotto Milanese med parmesan og safran (melk)* vegetar kr. 269,- «Fish’n Chips» av sei med salat og tartarsaus (hvete, bygg, fisk, egg)* kr. 269,- Cæsarsalat med kylling, krutonger, bacon og parmesan (hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)* vegetar uten kylling kr. 269,- FG’s burger med syltet løk, tomat, sylteagurk, cheddar og vår egen dressing (melk, egg, sesam, hvete)* kr. 269,- Burger serveres med pommes frites. Søtpotet kr. 20,- ekstra. Pommes frites med parmesan og hvitløk kr. 20,- ekstra. Vi tilbyr glutenfritt hamburgerbrød. *Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. BARNEMENY (gjelder barn til og med 13 år) Grillet kyllingbryst med grønnsaker og urtepoteter (melk)* kr. 149,- «Fish’n Chips» (hvete, bygg, fisk)* kr. 149,- *Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. DESSERTER Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney (melk, hvete, hasselnøtter)* kr. 169,- Tradisjonell riskrem (melk, mandel)* kr. 139,- Sjokoladefondant med vaniljeis (hvete, melk, egg, hasselnøtter)* kr. 139,- Crème Brûlee (egg, melk)* kr. 139,- Key lime pie (egg, melk, hvete)* kr. 139,- *Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. * A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra 17. november. Torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7- retters menyer. ** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad *** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny |