DET HANSEATISKE HOTEL
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • Casa del Toro
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt
  • English
  • Facebook
  • Instagram
  • Trip Advisor

A la carte julemeny 2020

FORRETTER
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing (Fisk, selleri, sennep)*
kr. 149,- 

Svineribbe med kålrot og syltet sopp
(Egg, soya, sesam, fisk, sennep, sulfitt)*
kr. 139,-

Kremet gresskarsuppe med chèvre
(Melk, selleri)*
kr. 139,-

Bolinhos med kålsalat og aioli
(Hvete, melk, egg, fisk)*
kr. 139,-

Tempura scampi med søt soya- og chilidipp (Hvete, soya, skalldyr, egg, sesam)*
kr. 139,-

*Vi opplyser kun om allergener som er påkrevd av Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. 

HOVEDRETTER
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(Melk, fisk)*
kr. 389,-

Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnekjøtt fett
(Melk)*
kr. 389,-

Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Selleri, sulfitt)   
kr. 359,-

Louisiana krydret entrecôte. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Selleri, sulfitt)*
kr. 329,-

Kalv fra Jæren med perlebygg risotto, gremolata, sopp og pak choi
(Soya, melk, selleri, bygg, sulfitt)*
kr. 299,-

Dagens fangst med sesongens tilbehør og beurre noisette saus
(Fisk, melk)*
kr. 299,-

*Vi opplyser kun om allergener som er påkrevd av Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. 

BARNEMENY
Grillet kyllingbryst med grønnsaker og urtepoteter (Melk, sesam)
kr. 139,-

*Vi opplyser kun om allergener som er påkrevd av Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. 

DESSERTER
Tradisjonell riskrem
(Melk, mandel)*
​kr. 129,- 

Sjokoladefondant med vaniljeis
(Melk, egg, hasselnøtt, hvete)*
kr. 129,-

Crème brûlee
(Egg, melk)*
kr. 129,-

Eple smuldrekake med vaniljeis og lune bær (Hvete, valnøtt, mandel, egg, melk)*
kr. 129,-

Multeparfait og krumkake
(Melk, egg, hvete)*
kr. 129,-

​*Vi opplyser kun om allergener som er påkrevd av Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. 

* A la carte menyen gjelder under julebordsesongen i perioden 17.november til og med 19. desember 
** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
*** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny​
Picture
Picture
Picture
Picture
 
Book hotelrom: 
BOOK NÅ
KONTAKT
Book bord:
FG Restaurant
Casa Del Toro
Finnegaardstuene
Det Hanseatiske Hotell: 
Finnegården 2A, 5003 Bergen
Telefon: 55 30 48 00
Fax: 55 31 58 11
E-post: frontdesk@finnegaarden.no
Klikk for veibeskrivelse
Side laget av FUNBIT x SKOG
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • Casa del Toro
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt