Sesongmeny
3 RETTERS MENY 1
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)
Crème brûlée
(egg, melk)
Kr. 775,-
(melk, sulfitt)* vegetar
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)
Crème brûlée
(egg, melk)
Kr. 775,-
3 RETTERS MENY 2
Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, skalldyr, egg, sesam, soya)
Entrecõte av kalv.
Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Sjokoladefondant med vaniljeis
(melk, egg, hvete, hasselnøtt)*
Kr. 775,-
(hvete, skalldyr, egg, sesam, soya)
Entrecõte av kalv.
Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Sjokoladefondant med vaniljeis
(melk, egg, hvete, hasselnøtt)*
Kr. 775,-
3 RETTERS MENY 3
Pannestekte kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, sulfitt, hvete, melk, fisk)
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette saus
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
Kr. 775,-
(skalldyr, sulfitt, hvete, melk, fisk)
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette saus
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
Kr. 775,-
4 RETTERS MENY
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
Pannestekte kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, sulfitt, hvete, melk, fisk)
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Crème brûlée
(egg, melk)
Kr. 845,-
(melk, sulfitt)* vegetar
Pannestekte kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, sulfitt, hvete, melk, fisk)
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Crème brûlée
(egg, melk)
Kr. 845,-
5 RETTERS MENY
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
Pannestekte kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, sulfitt, hvete, melk, fisk)
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(Selleri, sulfitt)
Crème brûlée
(egg, melk)
Kr. 975,-
* Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
**Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten
*** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
**** Grupper på 10 personer eller flere må forhåndsbestille en felles meny.
(melk, sulfitt)* vegetar
Pannestekte kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, sulfitt, hvete, melk, fisk)
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(Selleri, sulfitt)
Crème brûlée
(egg, melk)
Kr. 975,-
* Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
**Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten
*** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
**** Grupper på 10 personer eller flere må forhåndsbestille en felles meny.