DET HANSEATISKE HOTEL
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt
  • English
  • Facebook
  • Instagram
  • Trip Advisor

A la carte julemeny 2025
A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra 12. november.
​Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer.

FORRETTER

Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
kr. 199,- 

Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk, sulfitt)* 
kr. 199,- 

Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar

kr. 179,-

Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, skalldyr, sesam, egg, soya, sulfitt)*  

kr. 179,-

Biff tartar av indrefillet av okse med eggeplomme og
jalapeño mayo
(sulfitt, egg, sennep)*
199,-

*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

HOVEDRETTER

Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(fisk, melk)*

kr. 479,-

Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(melk)*

kr. 479,-

Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus  
(egg ,selleri, sulfitt, melk)*

kr. 469,-

Entrecôte av kalv. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus 
(egg, selleri, sulfitt, melk)*

kr. 469,-

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

kr. 439,-

Risotto Milanese med parmesan og safran
(sulfit, melk,)* vegetar

kr. 279,-

*Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. 
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

DESSERTER

Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
kr. 159,- 

Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtter)*
kr. 159,-

Crème Brûlee
(egg, melk)*
kr. 159,-

Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
kr. 159,-

​
Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney
(melk, hvete, hasselnøtter)*
179,-
​
*Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

* A la carte menyen gjelder under julebordsesongen, tirsdager og onsdager, fra 17. november. Torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7- retters menyer.
** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
*** For grupper på 10 og flere ønsker vi en forhåndsbestilt meny​
Picture
Picture
Picture
Picture
 
Book hotelrom: 
KONTAKT
Book bord:
Finnegaardsstuene
FG Restaurant & Bar
Det Hanseatiske Hotell: 
Finnegården 2A, 5003 Bergen
Telefon: 55 30 48 00
Fax: 55 31 58 11
E-post: [email protected]
Klikk for veibeskrivelse
Side laget av FUNBIT
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt