DET HANSEATISKE HOTEL
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt
  • English
  • Facebook
  • Instagram
  • Trip Advisor

Middagsmeny

FORRETTER
HOVEDRETTER
Barnemeny
DESSERT
DRIKKE

FORRETTER

 
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
159,-

Dampede blåskjell med Tom Yum, kokosmelk, hvitvin og
koriander
(bløtdyr, skalldyr, fish, soya, sulfitt)*
179,-

Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, skalldyr, sesam, egg, soya)*
169,-

Pannestekte kamskjell med beurre blanc og selleripuré
(skalldyr, sulfitt, hvetemel, melk, fisk)
199,-

Biff tartar av indrefillet av okse med eggeplomme og
jalapeño mayo
(sulfitt, egg, sennep)*
199,-

Cæsarsalat med kylling, krutonger, bacon og parmesan
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)* vegetar uten kylling)
199,-

*Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.​

HOVEDRETTER

 
Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter/pommes frites og rødvinssaus/bearnaisesaus
(egg ,selleri, sulfitt, melk)*
469,-

Entrecôte av kalv.. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter/pommes frites og rødvinssaus/bearnaisesaus
(egg, selleri, sulfitt, melk)*
439,-

Osso Bucco. Langtidsstekt kalveskank i tradisjonell
tomatsaus med risotto Milanese
(sulfitt, melk, selleri)
419,-

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker,
poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
399,-

Cæsarsalat med kylling, krutonger, bacon og parmesan
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)* vegetar uten kylling
269,-

Risotto Milanese med parmesan og safran
(melk)* vegetar
249,-

«Fish’n Chips» av sei med salat og tartarsaus
(hvete, bygg, fisk, egg)*
249,-

Burger med syltet løk, tomat, sylteagurk, cheddar og vår
egen dressing
(melk, egg, sesam, hvete)*
249,-

Burger serveres med pommes frites. Søtpotet kr. 20,- ekstra. Pommes frites med parmesan og hvitløk kr. 20,- ekstra. Vi tilbyr glutenfritt hamburgerbrød.
​

*Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
Picture
Picture
Picture
 

BARNEMENY

 
Grillet kyllingbryst med grønnsaker og pommes frites
(melk)
169,-

«Fish’n Chips» av sei
(hvete, bygg, fisk)*
169,-

*Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
 

DESSERT

 
Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney
(melk, hvete, hasselnøtter)*
179,-

Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtter)*
149,-

Crème Brûlee
(egg, melk)*
149,-

Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
149,-
​

*Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
Picture
 
Book hotelrom: 
KONTAKT
Book bord:
Finnegaardsstuene
FG Restaurant & Bar
Det Hanseatiske Hotell: 
Finnegården 2A, 5003 Bergen
Telefon: 55 30 48 00
Fax: 55 31 58 11
E-post: [email protected]
Klikk for veibeskrivelse
Side laget av FUNBIT
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt