Selskapsmeny jul 2025
Menyen gjelder fra 14. november til 13. desember. Vi har kun 3, 4 og 5-retters menyer fra torsdag - lørdag i julebordsesongen.
3 RETTERS MENYER
MENY 1
Kremet gresskarsuppe
(sulfitt, selleri), vegetar
Indrefilet av okse. Serveres med gresskarpurè, minigulrøtter, Anna poteter og rødvinssaus
(melk, selleri, sulfitt)
Creme brulee
(egg, melk)
Kr. 825,-
Kremet gresskarsuppe
(sulfitt, selleri), vegetar
Indrefilet av okse. Serveres med gresskarpurè, minigulrøtter, Anna poteter og rødvinssaus
(melk, selleri, sulfitt)
Creme brulee
(egg, melk)
Kr. 825,-
MENY 3
Oksekjake med potetpuré
(melk, selleri, sulfitt)
Pannestekt kveite med ertepurè med mynte, brokkolini, grønne asparges, ovnsbakte tomater og Champagnesaus
(Fisk, melk, sulfitt)
Sjokoladefondant med vaniljeis
(gluten, melk, egg, hasselnøtt)
Kr. 825,-
Oksekjake med potetpuré
(melk, selleri, sulfitt)
Pannestekt kveite med ertepurè med mynte, brokkolini, grønne asparges, ovnsbakte tomater og Champagnesaus
(Fisk, melk, sulfitt)
Sjokoladefondant med vaniljeis
(gluten, melk, egg, hasselnøtt)
Kr. 825,-
MENY 4
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(fisk, melk)*
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett (melk)
Riskrem
(melk, mandel)*
Kr. 845,-
* Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(fisk, melk)*
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett (melk)
Riskrem
(melk, mandel)*
Kr. 845,-
* Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
4 RETTERS MENY
Kremet gresskarsuppe
(melk, sulfitt)* vegetar
Oksekjake med potetpuré
(melk, selleri, sulfitt)
Pannestekt kveite med ertepuré med mynte, brokkolini, grønne asparges, ovnsbakte tomater og Champagne saus
(fisk, melk, sulfitt)*
Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtt)*
Kr. 945,-
(melk, sulfitt)* vegetar
Oksekjake med potetpuré
(melk, selleri, sulfitt)
Pannestekt kveite med ertepuré med mynte, brokkolini, grønne asparges, ovnsbakte tomater og Champagne saus
(fisk, melk, sulfitt)*
Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtt)*
Kr. 945,-
5 RETTERS MENY
Kremet gresskarsuppe
(melk, sulfitt)* vegetar
Oksekjake med potetpuré
(melk, selleri, sulfitt)
Pannestekt kveite med ertepuré med mynte, brokkolini, grønne asparges, ovnsbakte tomater og Champagne saus
(fisk, melk, sulfitt)*
Indrefilet av okse. Serveres med gresskarpurè, minigulrøtter, Anna poteter og rødvinssaus
(melk, selleri, sulfitt)
Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtt)*
Kr. 1095,-
(melk, sulfitt)* vegetar
Oksekjake med potetpuré
(melk, selleri, sulfitt)
Pannestekt kveite med ertepuré med mynte, brokkolini, grønne asparges, ovnsbakte tomater og Champagne saus
(fisk, melk, sulfitt)*
Indrefilet av okse. Serveres med gresskarpurè, minigulrøtter, Anna poteter og rødvinssaus
(melk, selleri, sulfitt)
Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtt)*
Kr. 1095,-