DET HANSEATISKE HOTEL
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt
  • English
  • Facebook
  • Instagram
  • Trip Advisor

Selskapsmeny jul 2024
Menyen gjelder fra 12. november. Vi har kun 3, 4 og 5-retters menyer fra torsdag - lørdag i julebordsesongen.

3 RETTERS MENYER

MENY 1
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar

Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, 
urtepoteter og rødvinssaus 
(selleri, sulfitt)*

Crème brûlée
 (egg, melk)*

Kr. 775,-
 
MENY 2
Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, skalldyr, sesam, egg, soya, sulfitt)*

Entrecõte av kalv. 
Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
 (selleri, sulfitt)*

Sjokoladefondant med vaniljeis 
(melk, egg, hvete, hasselnøtter)*

Kr. 775,-
Picture
 
MENY 3
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré 
(skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk, sulfitt)*

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette saus
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Key lime pie
(egg, melk, hvete)*

Kr. 775,-
 
 
MENY 4
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
 (fisk, selleri, sennep)*

Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett 
(fisk, melk)*

eller

Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett (melk)

Tradisjonell riskrem
 (melk, mandel)*

Kr. 795,-

*  Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter
***  Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
4 RETTERS MENY
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
 (melk, sulfitt)* vegetar

Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré 
(skalldyr, melk, selleri, fisk, sulfitt)*

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Crème brûlée
 (egg, melk)*

Kr. 845,-​

​5 RETTERS MENY
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
 (melk, sulfitt)* vegetar

Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré 
(skalldyr, melk, selleri, fisk, sulfitt)*

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, 
urtepoteter og rødvinssaus 
(selleri, sulfitt)*

Crème brûlée
 (egg, melk)*

Kr. 975,-
​
​*  Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter
***  Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
 
Picture
Book hotelrom: 
KONTAKT
Book bord:
Finnegaardsstuene
FG Restaurant & Bar
Det Hanseatiske Hotell: 
Finnegården 2A, 5003 Bergen
Telefon: 55 30 48 00
Fax: 55 31 58 11
E-post: [email protected]
Klikk for veibeskrivelse
Side laget av FUNBIT
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt