DET HANSEATISKE HOTEL
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt
  • English
  • Facebook
  • Instagram
  • Trip Advisor

Selskapsmeny jul 2025
Menyen gjelder fra 14. november til 13. desember. Vi har kun 3, 4 og 5-retters menyer fra torsdag - lørdag i julebordsesongen.

3 RETTERS MENYER

MENY 1
Kremet gresskarsuppe
(sulfitt, selleri), vegetar

Indrefilet av okse. Serveres med gresskarpurè, minigulrøtter, Anna poteter og rødvinssaus
(melk, selleri, sulfitt)

Creme brulee
(egg, melk)
​
Kr. 825,-
 
MENY 2
Pannestekt kamskjell med gulrot og appelsin  puré og safran beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri, hvete, sulfitt)

Entrecote. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, Anna poteter og peppersaus
(melk, sulfitt, selleri)

Pavlova
(egg, melk)

​Kr. 845,-

Picture
 
MENY 3
Oksekjake med potetpuré
(melk, selleri, sulfitt)

Pannestekt kveite med ertepurè med mynte, brokkolini, grønne asparges, ovnsbakte tomater og Champagnesaus
(Fisk, melk, sulfitt)

Sjokoladefondant med vaniljeis
(gluten, melk, egg, hasselnøtt)
​
Kr. 825,-
 
 
MENY 4
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
 (fisk, selleri, sennep)*

Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett 
(fisk, melk)*

eller

Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett (melk)

Riskrem
 (melk, mandel)*

Kr. 845,-

*  Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter
***  Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen

4 RETTERS MENY

Kremet gresskarsuppe
 (melk, sulfitt)* vegetar

Oksekjake med potetpuré
(melk, selleri, sulfitt)

Pannestekt kveite med ertepuré med mynte, brokkolini, grønne asparges, ovnsbakte tomater og Champagne saus
(fisk, melk, sulfitt)*

Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtt)*

Kr. 945,-

5 RETTERS MENY

Kremet gresskarsuppe
 (melk, sulfitt)* vegetar

Oksekjake med potetpuré
(melk, selleri, sulfitt)

Pannestekt kveite med ertepuré med mynte, brokkolini, grønne asparges, ovnsbakte tomater og Champagne saus
(fisk, melk, sulfitt)*

Indrefilet av okse. Serveres med gresskarpurè, minigulrøtter, Anna poteter og rødvinssaus
(melk, selleri, sulfitt)

Sjokoladefondant med vaniljeis
(hvete, melk, egg, hasselnøtt)*

Kr. 1095,-


​
Picture
Book hotelrom: 
KONTAKT
Book bord:
Finnegaardsstuene
FG Restaurant & Bar
Det Hanseatiske Hotell: 
Finnegården 2A, 5003 Bergen
Telefon: 55 30 48 00
Fax: 55 31 58 11
E-post: [email protected]
Klikk for veibeskrivelse
Side laget av FUNBIT
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt