Selskapsmeny jul
Menyen gjelder fra fra 18. november til 17. desember. Vi har kun 3, 4 og 5-retters menyer fra torsdag - lørdag i julebordsesongen.
3 RETTERS MENYER
Meny 1
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)*
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 695,-
(melk, sulfitt)*
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 695,-
MENY 2
MENY 3
Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
Kr. 645,-
(skalldyr, melk, selleri)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
Kr. 645,-
MENY 4
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og
baconfett
(melk, fisk)*
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(melk)*
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
Kr. 695,-
* Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i
alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt
antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
(fisk, selleri, sennep)*
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og
baconfett
(melk, fisk)*
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(melk)*
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
Kr. 695,-
* Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i
alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt
antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
4 RETTERS MENY
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje (melk, sulfitt)* Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus (skalldyr, melk, selleri)* Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette (fisk, sulfitt, melk, soya)* Crème brûlée (egg, melk)* Kr. 745,- 5 RETTERS MENYKremet jordskokksuppe med trøffelolje (Melk, sulfitt) Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus (skalldyr, melk, selleri)* Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette (fisk, sulfitt, melk, soya)* Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (selleri, sulfitt)* Crème brûlée (egg, melk)* Kr. 845,- * Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter ** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter *** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad **** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen |