Selskapsmeny jul 2023
Menyen gjelder fra 17. november. Vi har kun 3, 4 og 5-retters menyer fra torsdag - lørdag i julebordsesongen.
3 RETTERS MENYER
MENY 1
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 725,-
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 725,-
MENY 3
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette saus
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
Kr. 695,-
Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, melk, hvete, selleri, fisk)*
Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette saus
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
Kr. 695,-
MENY 4
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(fisk, melk)*
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett (melk)
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
Kr. 745,-
* Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(fisk, melk)*
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett (melk)
Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*
Kr. 745,-
* Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
4 RETTERS MENY
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano (melk, sulfitt)* vegetar Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré (skalldyr, melk, selleri, fisk)* Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette (fisk, sulfitt, melk, soya)* Crème brûlée (egg, melk)* Kr. 775,- 5 RETTERS MENY Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano (melk, sulfitt)* vegetar Pannestekt kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré (skalldyr, melk, selleri, fisk)* Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette (fisk, sulfitt, melk, soya)* Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus (selleri, sulfitt)* Crème brûlée (egg, melk)* Kr. 895,- * Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter ** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 4 og 5-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt antall retter *** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad **** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen |