DET HANSEATISKE HOTEL
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • Casa del Toro
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt
  • English
  • Facebook
  • Instagram
  • Trip Advisor

Selskapsmeny jul
Menyen gjelder fra fra 18. november til 17. desember. Vi har kun 3, 4 og 5-retters menyer fra torsdag - lørdag i julebordsesongen.

3 RETTERS MENYER

Meny 1

Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)*

Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*

Crème brûlée
(egg, melk)*

Kr. 695,-

MENY 2

 
Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(hvete, soya, skalldyr, sesam, egg)*

Louisiana entrecôte eller entrecõte fra TT Meat.
Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*

Sjokoladefondant med vaniljeis
(melk, egg, hvete, hasselnøtter)*
Kr. 645,- / 695,-
Picture

MENY 3

 
Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Key lime pie
(egg, melk, hvete)*

Kr. 645,-
 

MENY 4

 
Gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(fisk, selleri, sennep)*

Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og
baconfett
(melk, fisk)*

eller

Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(melk)*

Tradisjonell riskrem
(melk, mandel)*

Kr. 695,-

* Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i
alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt
antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
​
4 RETTERS MENY
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)*

Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Crème brûlée
(egg, melk)*

Kr. 745,-


​5 RETTERS MENYKremet jordskokksuppe med trøffelolje
(Melk, sulfitt)

Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*

Crème brûlée
(egg, melk)*

Kr. 845,-
​
* Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i
alle retter
** Fra torsdag - lørdag har vi kun 3, 5 og 7-retters menyer. Gjester i samme selskap må ha likt
antall retter
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
 
Picture
Book hotelrom: 
BOOK NÅ
KONTAKT
Book bord:
FG Restaurant
Casa Del Toro
Finnegaardstuene
Det Hanseatiske Hotell: 
Finnegården 2A, 5003 Bergen
Telefon: 55 30 48 00
Fax: 55 31 58 11
E-post: frontdesk@finnegaarden.no
Klikk for veibeskrivelse
Side laget av FUNBIT x SKOG
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • Casa del Toro
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt