Middagsmeny
FORRETTER
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
149,-
Dampede blåskjell med kokosmelk og sitrongress
(bløtdyr, sulfitt)*
159,-
Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, soya, skalldyr, sesam, egg)*
159,-
Pannestekte kamskjell med beurre blanc og selleripuré
(skalldyr, sulfitt, hvetemel, melk, fisk)*
189,-
Biff tartar av indrefilèt av okse med eggeplomme og jalapeño mayo
(sulfitt, egg, sennep)*
189,-
Cæsarsalat med kylling, krutonger, bacon og parmesan
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)*
189,-
*Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
(melk, sulfitt)* vegetar
149,-
Dampede blåskjell med kokosmelk og sitrongress
(bløtdyr, sulfitt)*
159,-
Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, soya, skalldyr, sesam, egg)*
159,-
Pannestekte kamskjell med beurre blanc og selleripuré
(skalldyr, sulfitt, hvetemel, melk, fisk)*
189,-
Biff tartar av indrefilèt av okse med eggeplomme og jalapeño mayo
(sulfitt, egg, sennep)*
189,-
Cæsarsalat med kylling, krutonger, bacon og parmesan
(hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)*
189,-
*Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
HOVEDRETTER
Indrefilét av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter/pommes frites og rødvinssaus/bearnaisesaus
(egg ,selleri, sulfitt, melk)* 439,- Entrecôte fra TT Meat, det mest marmorerte kjøttet i Norge. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter/pommes frites og rødvinssaus/bearnaisesaus (egg, selleri, sulfitt, melk)* 439,- Lammecarrè. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus.(selleri, sulfitt, melk)* 389,- Osso Bucco. Langtidsstekt kalveskank i tradisjonell tomatsaus med risotto Milanese (sulfitt, melk, selleri) 379,- Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette (fisk, sulfitt, melk, soya)* 339,- Cæsarsalat med kylling, krutonger, bacon og parmesan (hvete, egg, fisk, melk, sennep, sulfitt)* 269,- Risotto Milanese med parmesan og safran (melk)* vegetar 249,- «Fish’n Chips» av sei med salat og tartarsaus (hvete, bygg, fisk, egg)* 249,- FG’s burger med syltet løk, tomat, sylteagurk, cheddar og vår egen dressing (melk, egg, sesam, hvete)* 249,- Burger serveres med pommes frites. Søtpotet kr. 20,- ekstra. Pommes frites med parmesan og hvitløk kr. 20,- ekstra. Vi tilbyr glutenfritt hamburgerbrød. *Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. |
BARNEMENY
Grillet kyllingbryst med grønnsaker og urtepoteter
(melk)
149,-
«Fish’n Chips»
(hvete, bygg, fisk)*
149,-
*Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
(melk)
149,-
«Fish’n Chips»
(hvete, bygg, fisk)*
149,-
*Allergene i kursiv skrift kan fjernes fra retten.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
DESSERT
Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney
(melk, hvete, hasselnøtter)* 159,- Sjokoladefondant med vaniljeis (hvete, melk, egg, hasselnøtter)* 139,- Crème Brûlee (egg, melk)* 139,- Key lime pie (egg, melk, hvete)* 139,- *Vi opplyser kun om de allergener som er påkrevd fra Mattilsynet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter. |