DET HANSEATISKE HOTEL
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • Casa del Toro
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt
  • English
  • Facebook
  • Instagram
  • Trip Advisor

Selskapsmeny

3 RETTERS MENY
DRIKKE

3 RETTERS MENY 1

 
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)*

Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*

Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 645,-
Picture

3 RETTERS MENY 2

Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(hvete, soya, skalldyr, sesam, egg)*

Louisiana entrecôte eller entrecõte fra TT Meat.
Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*

Sjokoladefondant med vaniljeis
(melk, egg, hvete, hasselnøtter)*
Kr. 595,- / 645,-
Picture
 

3 RETTERS MENY 3

Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
​
Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
Kr. 595,-

* Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i

alle retter
** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
*** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
Picture
 

4 RETTERS MENY

Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)*

Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*
​
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 695,-

* Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i

alle retter
** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
*** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen

5 RETTERS MENY

Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(Melk, sulfitt)

Pannestekt kamskjell med selleripuré og beurre blanc saus
(skalldyr, melk, selleri)*

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)
​
Crème brûlée
(egg, melk)*
Kr. 775,-

​* Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten. Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i
alle retter
** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
*** Større grupper må ha en felles meny. Endring av meny kan endre prisen
Book hotelrom: 
BOOK NÅ
KONTAKT
Book bord:
FG Restaurant
Casa Del Toro
Finnegaardstuene
Det Hanseatiske Hotell: 
Finnegården 2A, 5003 Bergen
Telefon: 55 30 48 00
Fax: 55 31 58 11
E-post: frontdesk@finnegaarden.no
Klikk for veibeskrivelse
Side laget av FUNBIT x SKOG
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • Casa del Toro
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt