DET HANSEATISKE HOTEL
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt
  • English
  • Facebook
  • Instagram
  • Trip Advisor

Selskapsmeny

3 RETTERS MENY
DRIKKE

3 RETTERS MENY 1

 
Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar
 
Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)
 
Crème brûlée
(egg, melk)
 
Kr. 775,-
​
Picture

3 RETTERS MENY 2

Tempura scampi med søt soya- og chili dip
(hvete, skalldyr, egg, sesam, soya)

Entrecõte av kalv.
Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(selleri, sulfitt)*

Sjokoladefondant med vaniljeis
(melk, egg, hvete, hasselnøtt)*

Kr. 775,-
​
Picture
 

3 RETTERS MENY 3

Pannestekte kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, sulfitt, hvete, melk, fisk)

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette saus
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Key lime pie
(egg, melk, hvete)*
​

Kr. 775,-

* Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
**Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten
*** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
****Grupper på 10 personer eller flere må forhåndsbestille en felles meny
​​
Picture
 

4 RETTERS MENY

Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar

Pannestekte kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, sulfitt, hvete, melk, fisk)

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Crème brûlée
(egg, melk)

​Kr. 845,-

* Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
**Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten
*** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
**** Grupper på 10 personer eller flere må forhåndsbestille en felles meny.​

5 RETTERS MENY

Kremet aspargessuppe med sprøstekt jamon serrano
(melk, sulfitt)* vegetar

Pannestekte kamskjell med beurre blanc saus og selleripuré
(skalldyr, sulfitt, hvete, melk, fisk)

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og
beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(Selleri, sulfitt)

Crème brûlée
(egg, melk)

Kr. 975,-

​
* Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
**Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten
*** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
**** Grupper på 10 personer eller flere må forhåndsbestille en felles meny.​
Book hotelrom: 
KONTAKT
Book bord:
Finnegaardsstuene
FG Restaurant & Bar
Det Hanseatiske Hotell: 
Finnegården 2A, 5003 Bergen
Telefon: 55 30 48 00
Fax: 55 31 58 11
E-post: [email protected]
Klikk for veibeskrivelse
Side laget av FUNBIT
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt