DET HANSEATISKE HOTEL
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • Casa del Toro
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene >
      • Signaturmeny - Finnegaardstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt
  • English
  • Facebook
  • Instagram
  • Trip Advisor

Selskapsmeny

3 RETTERS MENY
DRIKKE

3 RETTERS MENY 1

 
Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)* vegetar

​Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, 
urtepoteter og rødvinssaus 
(Selleri, sulfitt)

Crème brûlée
 (Egg, melk)

Kr. 675,-

Picture

3 RETTERS MENY 2

Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(Hvete, soya, skalldyr, egg, sesam)

Lammecarrè. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus.
 (Selleri, sulfitt, milk)

Sjokoladefondant med vaniljeis 
(Melk, egg, hasselnøtt, hvete)

Kr. 625,-

​
Picture
 

3 RETTERS MENY 3

Pannestekte kamskjell med beurre blanc og selleripuré
skalldyr, sulfitt, hvetemel, melk, fisk)

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Key lime pie
(egg, melk, hvete)*

Kr. 635,-



* Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
**Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten

*** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
****Grupper på 10 personer eller flere må forhåndsbestille en felles meny

​
Picture
 

4 RETTERS MENY

Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)* vegetar

Pannestekte kamskjell med beurre blanc og selleripuré
skalldyr, sulfitt, hvetemel, melk, fisk)

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Crème brûlée
 (Egg, melk)

Kr. 745,-

* Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
**Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten

*** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
​
**** Grupper på 10 personer eller flere må forhåndsbestille en felles meny.


​

5 RETTERS MENY

Kremet jordskokksuppe med trøffelolje
(melk, sulfitt)* vegetar

Pannestekte kamskjell med beurre blanc og selleripuré
skalldyr, sulfitt, hvetemel, melk, fisk)

Pannestekt kveite med blomkålpuré, sesongens grønnsaker, poteter og beurre noisette
(fisk, sulfitt, melk, soya)*

Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, 
urtepoteter og rødvinssaus 
(Selleri, sulfitt)

Crème brûlée
 (Egg, melk)

Kr. 845,-

* Spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter
**Allergener i kursiv skrift kan fjernes fra retten

 *** Eget lokale kan medføre en ekstra kostnad
**** Grupper på 10 personer eller flere må forhåndsbestille en felles meny.

​
Book hotelrom: 
KONTAKT
Book bord:
FG Restaurant
Casa Del Toro
Finnegaardstuene
Det Hanseatiske Hotell: 
Finnegården 2A, 5003 Bergen
Telefon: 55 30 48 00
Fax: 55 31 58 11
E-post: frontdesk@finnegaarden.no
Klikk for veibeskrivelse
Side laget av FUNBIT x SKOG
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • Casa del Toro
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene >
      • Signaturmeny - Finnegaardstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt