DET HANSEATISKE HOTEL
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • Casa del Toro
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt
  • English
  • Facebook
  • Instagram
  • Trip Advisor

Selskapsmeny

3 RETTERS MENY
DRIKKE

3 RETTERS MENY 1

 
Blomkålsuppe med bacon og krutonger
(Hvete, melk, selleri)

Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Selleri, sulfitt)

Crème brûlée
(Egg, melk)

Kr. 585,- 
Picture

3 RETTERS MENY 2

Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(Hvete, soya, skalldyr, egg, sesam)
Louisiana entrecôte. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Selleri, sulfitt)

Sjokoladefondant med vaniljeis
(Melk, egg, hasselnøtt, hvete)

​Kr. 555,-
Picture
 

3 RETTERS MENY 3

Svineribbe med kålrot og syltet sopp
(Egg, sennep, sulfitt)

Kalvebryst fra Jæren med perlebygg risotto, gremolata, sopp og pak choi
(Soya, melk, sulfitt, bygg, selleri)

Eplesmuldrekake med vaniljeis og lune bær
(Hvete, egg, melk, valnøtt, mandel)

​Kr. 525,- 

3 RETTERS MENY 4

Bolinhos med kålsalat og aioli
(Hvete, fisk, melk, egg)

Dagens fangst med sesongens tilbehør og beurre noisette saus (Spør om allergener)

Fyrstekake med kaffeis
(Melk, egg, hvete, mandel)

​Kr. 525,-
Picture
 

4 RETTERS MENY

Bolinhos med kålsalat og aioli
(Hvete, fisk, melk, egg)

Svineribbe med kålrot og syltet opp
(Egg, sennep, sulfitt)

Dagens fangst med sesongens tilbehør
(Spør om allergener)

Eplesmuldrekake med vaniljeis og lune bær
(Hvete, egg, melk, valnøtt, mandel)

​Kr. 625,-

5 RETTERS MENY

Blomkålsuppe med bacon og krutonger
(Hvete, melk, selleri)

Svineribbe med kålrot og syltet opp
(Egg, sennep, sulfitt)

Dagens fangst med sesongens tilbehør
(Spør om allergener)

Indrefilet av okse. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Selleri, sulfitt)

Eplesmuldrekake med vaniljeis og lune bær
(Hvete, egg, melk, valnøtt, mandel)

r. 675,-
Book hotelrom: 
BOOK NÅ
KONTAKT
Book bord:
FG Restaurant
Casa Del Toro
Finnegaardstuene
Det Hanseatiske Hotell: 
Finnegården 2A, 5003 Bergen
Telefon: 55 30 48 00
Fax: 55 31 58 11
E-post: frontdesk@finnegaarden.no
Klikk for veibeskrivelse
Side laget av FUNBIT x SKOG
  • Hotell
    • Hotellrom
    • Frokostbuffet
    • Omtaler
    • Historie
    • Attraksjoner
  • Restauranter
    • Casa del Toro
    • FG Restaurant & bar
    • Finnegaardsstuene
  • Om Finnegaarden
  • Selskapslokaler
    • Bryllupslokale
    • Julebord
    • Konfirmasjon
    • Jubileum
    • Private arrangementer
  • Konferanselokaler
    • Kurs
    • Konferansepakker
  • Nyheter
  • Om oss
    • Transport
    • Galleri
    • Veibeskrivelse
  • Kontakt