Julebord i Bergen

Vet du ikke hvor du skal arrangere julebord i år? Ta med kollegaene på julefest midt i hjertet av byen. Et julebord på bryggen i Bergen er den perfekte avslutningen på året. Kontakt oss i dag for bestilling!

Julebord i historiske lokaler

De historiske lokalene lager en hyggelig stemning og oser av  norsk tradisjon. Du får en sentral beliggenhet på bryggen i Bergen i intime lokaler som rommer cirka 70 personer. Med muligheten til å være med på å skreddersy menyen, er det ikke så mye mer du trenger for å arrangere den beste julebordopplevelsen på mange år.

Flere muligheter på julemenyen

Dere kan nyte ferdige menyer fra  Finnegaardensstuene,  tradisjonell julemat og andre fristelser fra FG Restaurant eller dere kan prøve meksikansk fra  Casa Del Toro.

Julebord med overnatting?

Vil du gjøre årets julebord til en ekstra spesiell opplevelse? Det er også mulig å overnatte på Det Hanseatiske Hotell. Da trenger ingen å stoppe festen for tidlig. Kos dere glugg i hjel inn i de sene nattetimer og avslutt året med et uforglemmelig julebord.

Ring oss, eller fyll ut kontaktskjema, og book julebord nå før det blir fullt overalt på bryggen i Bergen. Vi hjelper deg med å holde det julebordet alle kommer til å snakke om i lange tider framover.

Kontakt oss i dag!

Ring oss på telefon:

55 30 48 00

Ja takk!

Kontakt oss vedr. julebord

  • Kommentarer/type arrangement:

  • Meld meg på nyhetsbrev